Ingredientai
Bulvių
250 g
Didelės tarkuotos morkos
100 g
Žalieji žirneliai
125 g
Raugnti agurkai
100 g
Kiaušiniai
2 vnt.
Kaparėliai
3 v. š.
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
1. Nuplaukite neluptas morkas, bulves ir jas išvirkite.
2. Atskirame puode kietai išvirkite kiaušinius – užteks 7–10 min.
3. Atvėsusias morkas, bulves bei kiaušinius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Taip pat supjaustykite ir agurkus. Itin smulkiai supjaustykite nedidelį svogūną.
4. Visus ingredientus suberkite į vidutinio dydžio dubenį, užberkite druskos ir juodųjų pipirų bei smulkiai supjaustytų krapų ir petražolių. Dėkite bent du didelius šaukštus majonezo ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus.
Receptu dalijasi IKI.