Ingredientai
Pjaustyti pomidorai
1 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
1 skiltelės
Žaliosios citrinos
1 vnt.
Čili pipirai
0.5 vnt.
Šviežia kalendra
0.5 ryšulėlis
Gaminimo eiga
1. Avokadus perpjaukite, išimkite kauliukus, aptepkite puseles aliejumi ir kepkite griliuje, kol gražiai apskrus.
2. Nuluptą pomidorą perpjaukite pusiau, išimkite sėklytes ir smulkiai supjaustykite.
3. Pašalinkite sėklytes iš čili paprikos ankšties, smulkiai ją supjaustykite.
4. Nuluptus svogūną ir česnaką taip pat smulkiai supjaustykite.
5. Išspauskite žaliosios citrinos sultis.
6. Nulupkite keptų avokadų žieveles ir sutrinkite minkštimą šakute. Suberkite pomidorus, čili pipiriuką, svogūną, česnaką, supilkite citrinos sultis, pagardinkite druska ir pipirais. Įmaišykite smulkintą kalendrą.
Skanaus!
Receptu dalijasi „Rimi“.