Ingredientai
Arbatinių sausainių
180 g
Migdolų miltai
80 g
Sviestas
90 g
Varškė
3 pakeliai
Kreminis sūris
400 g
Apelsino žievelė
1 vnt.
Cukraus
140 g
Dideli kiaušiniai
3 vnt.
Gaminimo eiga
1. Sausainius sumalkite, išmaišykite su riešutų miltais ir ištirpintu sviestu. Išklokite šia mase kepimo formos dugną, prispauskite ir pastatykite į šaldytuvą.
2. Varškės ir sūrio masei visi produktai turi būti kambario temperatūros. Juos išmaišykite šluotele arba trumpai plakite plaktuvu.
3. Ant pagrindo užtepkite sluoksnį žemės riešutų sviesto ir pasirinkto tos pačios linijos džemo. Supilkite ant viršaus varškės ir sūrio masę ir kepkite apie 1 val. 160 laipsnių temperatūroje. Atvėsinus palaikykite per naktį šaldytuve.
Skanaus!
Receptu dalijasi „Rimi“