Ingredientai
Cukraus
0.75 puodelio
Kukurūzų krakmolas
3 v. š.
Rabarbarai
3 puodeliai
Obuolių
2 puodeliai
Kapotų avižų kruopų
1 puodelis
Rudasis cukrus
0.5 puodelio
Sviestas
0.5 puodelio
Miltų
0.3 puodelio
Cinamono
1 a. š.
Gaminimo eiga
1. Dideliame dubenyje sumaišykite cukrų ir kukurūzų krakmolą. Sudėkite rabarbarus ir obuolius arba braškes ir viską išmaišykite.
2. Tuomet vaisius sudėkite į kepimui orkaitėje paruoštą indą.
3. Nedideliame dubenyje sumaišykite avižas, rudąjį cukrų, sviestą, miltus ir cinamoną, kol masė taps panaši į rupius trupinius. Gautus trupinius pabarstykite ant vaisių ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje, maždaug 45 minutes.
4. Patiekite su ledais.
Skanaus!
Receptu dalijasi IKI.