Ingredientai
Geltonos paprikos
1 vnt.
Vištienos filė
1 vnt.
Mėlynojo svogūno
1 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Aitriosios paprikos
1 vnt.
Kapotų svogūno laiškų
3 šakelės
Alyvuogių aliejus
4 v. š.
Sojų padažas
4 v. š.
Pupelės
1 sauja
Ankštinių pupelių
1 sauja
Virtų ryžių
150 g
Gaminimo eiga
1. Papriką, vištienos filė supjaustykite – juostelėmis, mėlynąjį svogūną, česnakus, aitriąją papriką – griežinėliais, svogūnų laiškus – susmulkinkite.
2. Į įkaitintą keptuvę dėkite vištienos filė, apkepkite ir tada sudėkite visas daržoves (išskyrus svogūnų laiškus). Kepkite tol, kol vištiena pilnai iškeps ir daržovės suminkštės, pilkite sojų padažą, dėkite pupeles, virtus ryžius ir gerai išmaišykite.
3. Patiekite pasirinktame inde ir pagardinkite svogūnų laiškais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG