Ingredientai
Lašišos filė
2 vnt.
Špinatai
1 sauja
Pjaustyti pomidorai
2 vnt.
Agurkai
1 vnt.
Raudono svogūno
0.25 vnt.
Alyvuogių aliejus
2 a. š.
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Įkaitinkite alyvuogių aliejų didelėje keptuvėje ant vidutinio stiprumo ugnies. Lašišos filė pagardinkite druska ir pipirais ir įdėkite lašišą kepti apie 4–5 minutes.
2. Apverskite lašišą ir kepkite dar 2–3 minutes arba kol lašiša taps nepermatoma, o viduryje liks šiek tiek minkšta.
3. Visus kitus salotų ingredientus smulkiai supjaustykite ir įdėkite į dubenėlį, tuomet ant viršaus sudėkite paruoštą lašišą.
4. Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite juodaisiais pipirais ir druska.
Skanaus!
Receptu dalijasi „Iki“.