Ingredientai
Dešrainių bandelės
2 vnt.
Medžiotojų dešrelės
2 vnt.
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Kapotų svogūno laiškų
0.5 saujos
Marinuotų kornišonų
1 sauja
Česnako
1 skiltelė
Majonezo
1 v. š.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“ kepkite 180 °C temp. orkaitėje tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.
2. IKI dešreles „Medžiotojų“ kepkite įkaitintoje keptuvėje iš visų pusių, kol apskrus ir pilnai iškeps. Svogūnų laiškus, kornišonus susmulkinkite, įtarkuokite česnaką, dėkite majonezą.
3. Į bandelių vidų dėkite paruoštą majonezą ir dešreles.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG