Ingredientai

Porcijos: 5

Kai lysvės ima raudonuoti, kepame bananinius keksiukus su braškėmis. Vos keli ingredientai ir – nuostabus desertas ant stalo. Iškepusius bananinius keksiukus su braškėmis galite apibarstyti milteliniu cukrumi,

Gaminimo eiga

1. Sviestą palaikome kambario temperatūroje, kad būtų minkštas, dedame į dubenį, beriame cukrų, vanilinį cukrų ir suplakame plaktuvu. Įmušame kiaušinius ir vėl plakame.

2. Bananus nulupame, sutriname iki košelės, dedame į tešlą ir vėl plakame. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir persijojame į dubenį su tešla. Išmaišome ir dar paplakame plaktuvu.

3. Keksiukų formeles išklojame keksiukų kepimo popierėliais (jeigu neturime, ištepame formeles augaliniu aliejumi), šaukštu dedame bananinių keksiukų tešlą (tešla turi užimti 2/3 keksiuko formelės).

4. Braškes nuplauname, nusausiname ir supjaustome į 2-3 dalis. Į tešlą kišame po kelis gabaliukus braškių. Keksiukus šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 25 minutes.