Ingredientai
Porcijos: 1
Kviečiame pasimėgauti raudonųjų serbentų ir bananų glotnučiu. Raudonieji serbentai labiausiai vertinami dėl medžiagos, vadinamos oksikumarinu, kuri normalizuoja kraujo krešėjimą, o tai svarbu infarkto profilaktikai. Pektinai, esantys raudonuose serbentuose, suriša blogąjį cholesterolį. Taigi, raudonųjų serbentų ir bananų glotnutis – ne tik skanu, bet ir sveika.
Gaminimo eiga
1. Anakardžius užpilkite vandeniu iš vakaro. Išbrinkusius riešutus nukoškite.
2. Porą uogų ir kelis kapotus anakardžių riešutus palikite papuošimui.
3. Į elektrinį kombainą suberkite anakardžius, bananus, raudonuosius serbentus, braškes, supilkite agavų sirupą, augalinį pieną ir viską sutrinkite iki vientisos masės.
4. Paruoštą glotnutį sudėkite į dubenėlį, papuoškite braškių griežinėliais, raudonaisiais serbentais, anakardžiais ir tarkuotu baltuoju šokoladu.
Skanaus!
Receptu dalijasi RIMI.