Ingredientai
„Visada, kai laukiu svečių, stengiuosi pasiruošti užkandukų“, – sako tinklaraštininkė Roma Labžentė. Šie užkandžiai labai lengvai paruošiami, be jokio vargo transportuojami, tad galėsite vežtis ir į pikniką, ir pas draugus.
Gaminimo eiga
1. Kiaušinį gerai išmaišiau su varške.
2. Burokine tarka sutarkavau sūrį, suplėšiau špinatus, viską sudėjau į tą patį indą su varške. Pagal skonį pridėjau prieskonių. Viską gerai išmaišiau.
3. Riestainius sudėjau ant kepimo popieriaus, juos dosniai prikroviau įdaro ir kepiau iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
4. Iš nurodyto kiekio gaunasi apie 50 vnt. užkandukų.
Skanaus!
PATARIMAS: jei norite, kad riestainiai būtų minkšti, prieš dedant į juos įdarą pamirkykite keletą minučių piene arba vandenyje. Nemirkant jie bus traškūs.