Ingredientai
Cukinijos
2 vnt.
Morka
1 vnt.
Česnakas
3 skiltelės
Kiaušiniai
2 vnt.
Miltų
3 v. š.
Petražolės
1 saujelė
Porcijos: 4
Be abejonės, skaniausia ruošti iš jaunų daržovių – jos cukinijų blynams tinkamiausios. O pagardinti cukinijų blynus galite įtarkuodami morką – garantuojame, kad patiks. Cukinijų blynus valgykite su grietine ar jogurtu.
Gaminimo eiga
1. Cukinijas ir morką sutarkuojame burokine tarka. Česnaką pjaustome labai smulkiai. Viską dedame į dubenį, mušame kiaušinius, išmaišome.
2. Beriame miltus, druską, smulkintus žalumynus ir išmaišome. Cukinijų blynus kepame keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.
3. Gardu cukinijų blynus valgyti su grietine ar natūraliu jogurtu.