Ingredientai
Maskarponės sūris
2 v. š.
Vanilės ekstraktas
1 v. š.
Netirpaus miltelinio cukraus
2 v. š.
Biskvito
100 g
Gervuogės
3 vnt.
Šilauogės
0.5 saujos
Avietės
5 vnt.
IKI vyšnių uogienės
2 v. š.
Žaliosios citrinos
1 vnt.
Baltasis šokoladas
10 g
Maskarponės kremas su uogomis ir biskvitu – malonumas ir skrandžiui, ir akims. Ir paruošiamas šis desertas itin paprastai bei greitai, o aikčiojimus dėl maskarponės kremo su uogomis ir biskvitu girdėsite visą vakarą.
Gaminimo eiga
1. Į plakimo indą sudėkite IKI grietinėlę, maskarponės sūrį, vanilės ekstraktą, miltelinį cukrų ir plakite iki vientisos standžios konsistencijos.
2. Į pasirinktą lėkštę dėkite maskarponės kremą, paplėšytą biskvitą, uogas, IKI vyšnių uogienę, užtarkuokite žaliosios citrinos žievelės, pagardinkite tarkuotu baltuoju šokoladu ir papuoškite IKI mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG