Ingredientai
Labai skanūs ir greitai paruošiami tortilijų traškučiai. Ypač patiko tai, kad galima rinktis mėgstamus prieskonius ir improvizuoti pagal savo skonį. Sūris taip pat nėra būtinas, bet jis traškučiams suteikia pikantiškumo. Torilijų traškučių rekomenduojama neperkepti, nes bus kieti. Skaniausia, kai jie truputį traškūs.
Gaminimo eiga
1. Aliejų, išspaustą česnaką ir prieskonius sumaišyti.
2. Šiuo mišiniu aptepti tortilijas, ant viršaus užbarstyti smulkiai sutarkuotą sūrį (čia tiks sūresnis, sodresnio skonio sūris) ir sukarpyti į trikampius. Vienu sluoksniu sudėti į kepimo skardą ir kepti iki 200° C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min, kol gražiai apskrus.
3. Patiekite tortilijų traškučius vienus arba su mėgstamu padažu.