Ingredientai
Šį patiekalą – makaronus su carbonara padažu – neabejotinai aptiksite kiekvienoje Italijos užeigoje ar restorane. Sako, kad jo neparagavus negalima pajusti tikros itališkos virtuvės. Pakvieskite Italiją į savo namus – mėgaukitės makaronais su carbonara padažu, pagamintais jūsų virtuvėje.
Gaminimo eiga
1. Į pasūdytą vandenį sudėkite virti makaronus.
2. Į įkaitintą alyvuogių aliejų berkite smulkintą šoninę ir kepkite, kol apskrus.
3. Dubenyje išplakite dviejų IKI ŪKIS kiaušinių trynius, kartu su tarkuotu kietuoju sūriu bei juodaisiais pipirais. Įpilkite šiek tiek vandens nuo makaronų.
4. Išvirusius makaronus berkite į dubenį ir sudėkite šoninę. Gerai išmaišykite, kol tryniai ir sūris pavirs padažu. Įpilkite dar šlakelį vandens nuo makaronų.
5. Patiekite makaronus su carbonara padažu užbėrę kietojo sūrio bei pipirų.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG