Guliašo mėgėjams jo niekada nebus per daug. Na o šis receptas – dar turtingesnio, dar sotesnio pateikalo, kuriame dera ne tik mėsa, bet ir buovės, ir kopūstai. Toks guliašas ir sotus, ir šildantis.

Gaminimo eiga

1. Kiaulienos sprandinę supjaustykite stambiais kubeliais. Pagardinkite mėsą druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi.

2. Kiaulienos kubelius sumaišykite su miltais ir kepkite įkaitintame aliejuje iš visų pusių po 1–2 min., kol apskrus.

3. Daržoves supjaustykite stambiai, česnaką susmulkinkite.

4. Daržoves dėkite į prikaistuvį su kepama kiauliena ir pagardinkite laurų lapais bei pipirais.

5. Pilkite vištienos sultinį, jam užvirus sudėkite konservuotus pomidorus. Troškinkite apie 30 min.

6. Sudėkite bulves ir IKI ŪKIS raugintus kopūstus. Virkite dar 20–30 min., kol bulvės išvirs.

7. Išvirusį guliašą gardinkite smulkintais svogūnų laiškais ir krapais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG