Ingredientai
Kiaulienos sprandinė
300 g
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Miltų
0.5 v. š.
Aliejaus
3 v. š.
Raudonosios paprikos
1 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Laurų lapų
2 vnt.
Vištienos sultinys
500 ml
Bulvių
3 vnt.
Rauginti kopūstai ((galima dėti daugiau ar mažiau, priklausomai kokio tirštumo sriubos norite)
200 g
Krapai
1 v. š.
Gaminimo eiga
1. Kiaulienos sprandinę supjaustykite stambiais kubeliais. Pagardinkite mėsą druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi.
2. Kiaulienos kubelius sumaišykite su miltais ir kepkite įkaitintame aliejuje iš visų pusių po 1–2 min., kol apskrus.
3. Daržoves supjaustykite stambiai, česnaką susmulkinkite.
4. Daržoves dėkite į prikaistuvį su kepama kiauliena ir pagardinkite laurų lapais bei pipirais.
5. Pilkite vištienos sultinį, jam užvirus sudėkite konservuotus pomidorus. Troškinkite apie 30 min.
6. Sudėkite bulves ir IKI ŪKIS raugintus kopūstus. Virkite dar 20–30 min., kol bulvės išvirs.
7. Išvirusį guliašą gardinkite smulkintais svogūnų laiškais ir krapais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG