Ingredientai
MANTINGA sluoksniuotos mielinės tešlos lapeliais
0.5 pakelis
Cinamono
1 v. š.
Kiaušinio baltymo
1 vnt.
Mielinės bandelės nebūtinai ruošiamos kelias valandas. Štai receptas, pagal kurį jas valgysite jau po pusvalandžio. Iškeptas mielines bandeles galite apibarstyti milteliniu cukrumi.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA sluoksniuotą mielinę tešlą palaikykite kambario temperatūroje apie 20 min.
2. Cukrų sumaišykite su cinamonu.
3. Ant tešlos pabarstykite miltų, dėkite tešlą. Vieną lakšto pusę tepkite kiaušinio baltymu ir barstykite ⅔ cinamoninio cukraus.
4. Suvyniokite į ritinėlį ir supjaustykite norimo dydžio griežinėliais.
5. Aptepkite likusiu kiaušinio baltymu ir apibarstykite likusiu cinamoniniu cukrumi.
6. Kepkite mielines bandeles orkaitėje 180 °C temp. 25 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG