Ingredientai
Geltonos paprikos
4 vnt.
Pjaustyti pomidorai
5 vnt.
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Čili pipirai
0.5 vnt.
Alaus (šviesaus)
0.5 l
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
1. Mėsą pjaustyti gabalais, mažesniai nei kaip šašlykui. Jei bus kaulas, palikite jį.
2. Daržoves pjaustyti žiedais ir dėti sluoksniais – daržovės, mėsa, daržovės ir vėl mėsa, kol užpildysite puodą. Kiekvieną sluoksnį pabarstyti druska ir pipirais.
3. Ant viršaus dėti dvi dideles saujas smulkintų žolių. Ir užpilti alumi. Vandens nepilti!
4. Puodą statyti ant ugnies.
5. Užvirus sumažinti ugnį ir ant silpnos ugnies troškinti chašlama apie 2-3 valandas.