Ingredientai
Maskarponės sūris
500 g
Konservuotų persikų
500 g
Kokosų pienas
350 ml
Cukraus
200 g
Želatinos
2 v. š.
Porcijos: 4
Maskarponės tortas puikiai tinka tada, kai norisi lengvesnio saldumyno. Žinoma, reiėks kiek lukterėti, kol masė sustings, tačiau palaukti verta. Maskarponės tortas – vienas gardžiausių.
Gaminimo eiga
1. Pyrago formą padenkite kepimo popieriumi, išklokite sausainius.
2. Maskarponę suplakite su kokosų pienu, cukrumi ir vanilės ekstraktu.
3. Želatiną ištirpinkite šiltame vandenyje iki vientisos masės ir įplakite į maskarponės ir kokosų pieno mišinį. Gautą masę supilti į pyrago skardą.
4. Persikais apiberkite pradėjusį stingti maskarponės tortą. Dėkite į šaldytuvą ir jau po kelių valandų skanaukite.
Receptu dalijasi IKI.