Koldūnai, apkepti orkaitėje – tokį receptą šįkart siūlo Alfas Ivanauskas. Kreminį sūrį galima rinktis pagal skonį: su voveraitėmis, su kepta saldžiąja paprika, su česnakais, su laiškiniais česnakais.

Gaminimo eiga

1. Ant skardos išklotos sviestiniu popieriumi sudėkite raviolius, apšlakstykite juos alyvuogių aliejumi ir dėkite į orkaitę.

2. Į indelį dėkite tepamą kreminį sūrį su kepta saldžiąja paprika, įpilkite grietinėlės ir viską sumaišykite. Dėkite indelį į orkaitę šalia raviolių.

3. Išėmus iš orkaitės, padažą išplakite su šluotele ir patiekite su koldūnais.

Alfo patarimai:

* Kreminį sūrį galite rinktis, kokį norite: su voveraitėmis, su kepta saldžiąja paprika, su česnakais, su laiškiniais česnakais.

* Galite įtarkuoti citrinos žievelės.

* Galite papildomai įdėti mėgstamų smulkintų žalumynų.