Spring rolls“ – sparčiai populiarėjantys daržovių suktinukai. Jie yra ypač gardi, nesunkiai pagaminama ir sveikatai naudinga alternatyva mėsos valgiams, kuriuos keisti vegetarišku maistu ryžtasi vis daugiau kulinarų. Pagaminti namuose „Spring rolls“ nustebins skoniu, traškumu, viliojančiu aromatu.

Gaminimo eiga

1. Visas daržoves ir grybus supjaustykite, apkepinkite, pagardinkite druska, pipirais. Įdarą atvėsinkite.

2. „Spring rolls“ tešlą uždenkite šlapiu rankšluosčiu ir palikite 45 min. kambario temperatūroje atšilti.

3. Imkite atsargiai po vieną lapą tešlos, dėkite įdaro, susukite į ritinėlį, kraštelį patepkite kiaušinio plakiniu. Taip susukite visus.

4. Tada daržovinius suktinukus kepkite įkaitintame aliejuje – jis turi apsemti. Gražiai apskrudus, „spring rolls“ suktinukus sudėkite ant rankšluosčių, jog nuvarvėtų nereikalingas aliejus.

Skanaukite.

Receptu dalijasi „Maxima“