Ingredientai
Česnako
2 skiltelės
Geltonos paprikos
0.5 a. š.
Maltas kuminas
0.25 a. š.
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Varškės sūris
1 vnt.
Kmynai
1 v. š.
Keptas varškės sūris labai tinka pavakariams ar vakarienei. Minkštas, purus ir be galo kvapnus užkandis. patiekite keptą varškės sūrį su duona, daržovėmis.
Gaminimo eiga
1. Česnako skilteles sutarkuokite ir sumaišykite su malta paprika, druska, pipirais, kuminu ir aliejumi.
2. Gautu mišiniu gausiai aptepkite varškės sūrį ir apibarstykite kmynais.
3. Kepkite varškės sūrį orkaitėje 180 °C temp. apie 20–30 min. Iškepusį apibarstykite kmynais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG