Ingredientai
Kiaulienos faršas
200 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Vištienos sultinys
0.5 stiklinės
Petražolės
1 saujelė
Kiaušiniai
1 vnt.
Tortilijos
2 vnt.
Aliejaus
1 v. š.
Gaminimo eiga
1. Kiaulienos faršą sumaišykite su smulkiai pjaustytu svogūnu, prieskoniais ir vištienos sultiniu.
2. Įmaišykite smulkintas petražoles ir leiskite faršui pastovėti 15–20 min.
3. Tortilijas lenkite per pusę ir dėkite faršą.
4. Kiaušinį gerai išplakite ir tepkite tortilijų kraštus. Stipriai užspauskite.
5. Gautus čeburekus patepkite aliejumi iš abiejų pusių.
6. Karšto oro gruzdintuvę įkaitinkite iki 200 °C temp. ir kepkite čeburekus apie 10–15 min.
Skanaus!