Ingredientai
Vištienos sultinys
1.5 l
Pasta TOM YUM
3 v. š.
Česnakas
1 skiltelė
Citrinžolė
20 g
Žuvų padažas
3 v. š.
Žaliosios citrinos
2 vnt.
Kokosų gėrimas
250 g
Ryžių makaronai
200 g
Krevečių uodegėlės
500 g
Krevečių uodegėlės
500 g
Kalendra
20 g
Gaminimo eiga
1. Makaronus išvirkite, kaip nurodyta instrukcijoje ant pakuotės.
2. Dideliame puode užvirkite sultinį, įdėkite „Tom yum“ pastą, nuluptą ir susmulkintą česnaką, citrinžolių ir pavirkite apie 10 minučių.
3. Į sultinį supilkite žuvų padažą, kokosų pieną, 3 šaukštus žaliųjų citrinų sulčių, pavirkite 2 minutes.
4. Suberkite į sultinį krevečių uodegėles ir pavirkite 3 minutes.
5. Į dubenį dėkite makaronų, užpilkite sriubos, užberkite kapotų kalendrų. Patiekite tom yum sriubą su žaliosios citrinos skiltele.
Receptu dalijasi Rimi.