Ingredientai
Didelės tarkuotos morkos
4 vnt.
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Česnako
1 a. š.
Kuminai
0.3 a. š.
Džiovintos slyvos
100 g
Petražolės
1 sauja
Keptos morkos su džiovintomis slyvomis – be galo gardus garnyras. Jis tiks prie žuvies ir paukštienos patiekalų. Keptas morkas su džiovintomis slyvomis galiam valgyti ir vienas.
Gaminimo eiga
1. Morkas pjaukite pusiau ir sumaišykite su aliejumi, česnaku, kuminu, druska, pipirais ir dalimi smulkintų petražolių.
2. Sudėkite į kepimo indą kartu su slyvomis.
3. Kepkite orkaitėje 190 °C temp. apie 30 min.
4. Keptas morkas su slyvomis gardinkite smulkintomis petražolėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG