Artėjant kalėdoms pasigaminkite šokoladinių triufelių. Jie nėra sunkiai paruošiami, turi labai subtilų skonį ir saikingai saldūs. Kalėdiniai triufeliai papuoš kiekvieną šventinį stalą.

Gaminimo eiga

1. Avokadus, muskatą, cinamoną ir vanilę trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Jei neturite trintuvo, tinka ir šakutė, tačiau užtruks ilgiau.

2. Išlydykite šokoladą.

3. Avokadų masę sumaišykite su pravėsusiu šokoladu, maišykite greitai, kol masė nesukietėjo. Paruoštą masę įdėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.
Išėmę masę iš šaldytuvo suformuluokite rutuliukus ir juos apvoliokite kakava.

Receptu dalijasi organizacija „Gyvi gali“ ir Ne vištienos kepsnelis.