Ingredientai
Ievagrybių
1 sauja
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Aliejaus
1 v. š.
IKI sūdytos silkės filė
250 g
Majonezo
1 v. š.
Dar vienas receptas Kūčioms – silkės su grybais. Net virtuvės šefai pripažįsta, kad tai – vienas gardžiausių silkės patiekalų. Papuoškite silkę su grybais krapais.
Gaminimo eiga
1. Susmulkinkite pievagrybius ir svogūnus. Kepkite aliejuje 2–3 min., kol suminkštės, juos pagardinkite pipirais, druska, aitriųjų paprikų dribsniais ir smulkintais krapais.
2. IKI sūdytos silkės filė supjaustykite juostelėmis, sudėkite į lėkštę, ant viršaus uždėkite šaukštą majonezo ir keptų grybų mišinį.
3. Papuoškite silkę su grybais krapų šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG