Ingredientai
Viščiuko
1 vnt.
Alyvuogių aliejus
4 v. š.
Garstyčių
1 v. š.
Medus
1 v. š.
Kuminai
1 a. š.
Druskos ir pipirų pagal skonį
1 v. š.
Obuolių
3 vnt.
Kalėdiniu laikotarpiu daugelio virtuvėse dieviškus kvapus skleis keptas viščiukas. Kad viskas sklandžiai pavyktų, kviečiame pažiūrėti video medžiagą. Keptą viščiuką į stalą galite patiekti ir nepjaustytą.
Gaminimo eiga
1. IKI viščiuką marinuokite alyvuogių aliejumi, garstyčiomis, medumi, kuminu, druska, pipirais ir cinamonu apie 2 val.
2. Obuolius perpjaukite į keturias dalis ir išimkite sėklytes.
3. Viską sudėkite į kepimo indą ir kepkite orkaitėje 160 °C temp. apie 1 val.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG