Ingredientai
MANTINGA sviestinių kruasanų
2 vnt.
Česnakinio padažo
1 v. š.
Medaus ir garstyčių padažas
1 v. š.
Mėgstamo kumpio
80 g
Fermentinis sūris
3 riekelės
Kai nežinote, ką ruošti pusryčiams – tebus kruasano sumuštiniai. Su kumpiu ir sūriu – kone klasikinis receptas. Valgykite kruasano sumuštinius vienus ar su mėgiamomis salotomis.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA sviestinius kruasanus atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 20 min.
2. Iškeptus kruasanus pjaukite per pusę, išilgai.
3. Ant perpjautų kruasanų vienos pusės tepkite česnakinį padažą, ant kitos – medaus ir garstyčių.
4. Dėkite plonai pjaustytą kumpį ir fermentinį sūrį ir ragaukite kruasano sumuštinį.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG