Ingredientai
Kiaulienos sprandinė
1 kg
Česnakas
10 skiltelės
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Rozmarinai
2 šakelės
Vištienos sultinys
1 stiklinė
Sumanę surengti pietus visai šeimai, paruoškite kiaulienos sprandinės kepsnį. Užtruks, bet verta. Kiaulienos sprandinę patiekite su šviežiomis daržovėmis.
Gaminimo eiga
1. IKI kiaulienos sprandinę subadykite peiliu. Į skyles prikiškite česnako skiltelių.
2. Viską apibarstykite druska, pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir apibarstykite rozmarino lapeliais. Gerai ištrinkite.
3. Mėsą dėkite į kepimo indą, į jį pilkite vištienos sultinį. Kepimo indą uždenkite folija ir kepkite orkaitėje 160 °C temp. apie 1,5 val.
4. Nuimkite foliją ir apskrudinkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG