Ingredientai
Morka
3 vnt.
Maltos paprikos
1 a. š.
Maltos kalendros
0.5 a. š.
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Jogurtas
4 v. š.
Citrinos
1 vnt.
Maltas kuminas
1 a. š.
Porcijos: 2
Pasigaminkite morkų lazdeles kaip užkandį ar kaip garnyrą prie mėsos, žuvies patiekalų. Prie saldžių morkų puikiai tiks jogurtas ar majonezo padažas.Morkų lazdelės gali tapti ir puikiu vakarėlio patiekalu.
Gaminimo eiga
1. Morkas supjaustykite šiaudeliais ir išmaišykite su malta paprika, druska, pipirais, malta kalendra ir aliejumi.
2. Kepkite karšto oro gruzdintuvėje 180 °C temp. apie 15 min.
3. Jogurtą sumaišykite su tarkuota citrinos žievele, sultimis, maltu kuminu ir druska.
4. Iškeptas morkų lazdeles patiekite su jogurtu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG