Ingredientai
Avižiniai dribsniai
50 g
Vandens
2 stiklinės
Prinokęs bananas
1 vnt.
Kiviai
1 vnt.
Gervuogės
1 sauja
Šilauogės
1 sauja
Avietės
1 sauja
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Medus
1 v. š.
Turbūt maistingiausias ryto patiekalas – avižinė košė su vaisiais. Gardinta natūraliu medumi ir pačiais įvairiausiais vaisiais, kokių tik randate šaldytuve ar spintelėje. Pagardinkite avižinę košę mėtų lapeliais.
Gaminimo eiga
1. Užpilkite avižinius dribsnius verdančiu vandeniu. Uždenkite indą ir palikite 10 min. išbrinkti.
2. Supjaustykite bananą ir kivį, sudėkite uogas ir pilkite alyvuogių aliejaus. Pagardinkite druska ir įdėkite šaukštą medaus. Viską išmaišykite.
3. Į lėkštę dėkite košę, ant viršaus sudėkite vaisių ir uogų salotas. Pagardinkite avižinę košę mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG