Ingredientai
Mėlynojo svogūno
1 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Vyšninių pomidorų
2 saujos
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Fetos sūris
150 g
Porcijos: 1
Nesugalvojantiems, ką ruošti vakarienei, rekomenduojame išbandyti keptus vyšninius pomidorus su fetos sūriu. Skanu valgyti vienus, bet gali būti ir garnyras. Keptus vyšninius pomidorus su fetos sūriu puoškite baziliko lapeliais.
Gaminimo eiga
1. Mėlynąjį svogūną perpjaukite į 4–6 dalis, česnako skilteles pasmulkinkite.
2. Į kepimo indą sudėkite vyšninius pomidorus, smulkintą svogūną ir česnaką. Viską apšlakstykite ½ kiekio aliejaus ir pagardinkite druska ir pipirais.
3. Sudėkite laužytą fetos sūrį. Viską apibarstykite raudonėliais ir apšlakstykite likusiu alyvuogių aliejumi.
4. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 20 min.
5. Papuoškite baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG