Ingredientai
Makaronai
100 g
Sviestas
50 g
Tarkuotos citrinos žievelės
0.5 a. š.
Česnako
1 skiltelė
Žalieji žirneliai
1 sauja
Labai smulkiai kapotų mėtų lapelių
1 saujelė
Porcijos: 1
Ir greitai, ir skaniai – tai apie makaronus su žirneliais ir mėtomis. Nesudėtingas receptas, o patiekalas labai gardus, be to, jo suvalgę nesijausite apsunkę. Makaronus su žirneliais ir mėtomis pagaminsite vos per 15 minučių.
Gaminimo eiga
1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje.
2. Keptuvėje išlydykite sviestą, jame 2–3 min. patroškinkite tarkuotą citrinos žievelę ir smulkintą česnako skiltelę.
3. Sudėkite išvirtus makaronus, viską pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite žirnelius.
4. Mėtos lapelius susmulkinkite ir įmaišykite į makaronus su žirneliais.
5. Sudėję į lėkštę, papuoškite makaronus su žirneliais mėtų lapeliais (galite apibarstyti tarkuotu kietuoju sūriu).
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG