Ingredientai
Vištienos sultinys
3 stiklinės
Vištienos šlaunelių mėsa
200 g
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Bulvių
1 vnt.
Saliero stiebas
1 vnt.
Krapai
1 saujelė
Kai nėra laiko, tačiau norisi sveikatai palankaus maisto, rekomenduojame išsivirti vištienos sriubos. Su daržovėmis, su mėsa. Išvirtą vištienos sriubą pagardinkite pipirais ir smulkintais krapais.
Gaminimo eiga
1. Užvirkite vištienos sultinį.
2. Daržoves ir vištieną supjaustykite kubeliais, česnaką – vidutiniais gabaliukais.
3. Smulkintą vištieną ir daržoves sudėkite į verdantį sultinį, virkite apie 20 min.
4. Išvirtą vištienos sriubą pagardinkite pipirais ir smulkintais krapais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG