Sluoksniuotos tešlos keksiukai su kreminiu sūriu ir vyšniomis – puikus ir itin paprastai pagaminamas desertas. Uogas galite keisti kitomis jūsų mėgstamomis.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA sluoksniuotą mielinę tešlą lapeliais atitirpinkite kambario temperatūroje 20 min.

2. Tešlą supjaustykite kvadratais ir sudėkite į keksiukų formeles.

3. Kreminį sūrį sumaišykite su cukrumi, cinamonu ir grietinėle. Gerai išmaišykite.

4. Sūrio masę dėkite į tešlos krepšelius ir ant viršaus berkite šaldytas vyšnias.

5. Kepkite orkaitėje 150 °C temp. apie 20 min.

6. Iškeptus sluoksniuotos tešlos keksiukus su kreminiu sūriu ir vyšniomis puoškite mėtų lapeliais ir apibarstykite cukraus milteliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG