Ingredientai
Jautienos liežuvis
150 g
Marinuoti agurkėliai
6 vnt.
Marinuotų pievagrybių
1 sauja
Didesnių svogūnų
0.5 vnt.
Majonezo
2 v. š.
Krapai
1 saujelė
Aliejaus
2 v. š.
Porcijos: 2
Jei senosios mišrainės nusibodo, išbandykite jautienos liežuvio ir marinuotų pievagrybių mišrainę. Gurmanams tikrai ji patiks. Jautienos liežuvio ir marinuotų pievagrybių mišrainę papuoškite krapų šakelėmis.
Gaminimo eiga
* Jautienos liežuvį supjaustykite kubeliais, agurkėlius, pievagrybius ir IKI ŪKIS svogūną susmulkinkite. IKI krapus smulkiai sukapokite.
* Įdėkite majonezo, pagardinkite pipirais ir viską gerai išmaišykite.
* Bulves supjaustykite griežinėliais. Apkepkite jas įkaitintame aliejuje po 2 min. iš abiejų pusių, kol apskrus.
* Iškeptas bulves nusausinkite ir ant jų dėkite mišrainę.
* Papuoškite krapų šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG