Silkė su keptais porais ir grybais – naujas receptas. Juk šventinis stalas be silkės – nepilnas, o naujus skonius visada maga išbandyti. Silkę su keptais porais ir grybais papuoškite krapų šakelėmis.

Gaminimo eiga

* Pievagrybius ir porus supjaustykite griežinėliais.

* Į įkaitintą aliejų sudėkite pievagrybius, pagardinkite druska, pipirais. Kepkite apie 3–4 min.

* Į keptuvę sudėkite porus, išmaišykite ir pakepkite dar 1 min.
IKI silkės filė supjaustykite griežinėliais.

* Į lėkštę dėkite dalį keptų porų ir grybų, ant viršaus sudėkite pjaustytą silkę bei likusius keptus porus ir grybus.

* Silkę su keptais porais ir grybais papuoškite krapų šakelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG