Ingredientai
Kietai virtų kiaušinių
4 vnt.
Fermentinis sūris
100 g
Česnako
1 skiltelė
Majonezo
3 v. š.
Smulkintų svogūnų laiškų
2 v. š.
Porcijos: 2
Šios pikantiškos salotos su rūkyta lašiša daugeliui patinka. Virtų kiaušinių ir žuvies derinys – nepakartojamas. Paruoštas pikantiškos salotas su rūkyta lašišapagardinkite žiupsneliu pipirų.
Gaminimo eiga
* Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Česnaką sutarkuokite per smulkią tarką.
* Sudėkite majonezą, druską, pipirus ir 1 šaukštą smulkintų svogūnų laiškų. Gerai išmaišykite.
* Į lėkštę sudėkite salotas ir ant viršaus uždėkite rūkytą lašišą.
* Papuoškite likusiais svogūnų laiškais ir pagardinkite žiupsneliu pipirų.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG