Ingredientai
Ridikėliai
4 vnt.
Vyšninių pomidorų
1 sauja
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Obuolių sidro actas
2 v. š.
Virtos bolivinės balandos
3 v. š.
Fetos sūris
30 g
Porcijos: 2
Tokios kaip bolivinių balandų ir avokadų salotos yra gėris. Ir pagaminti paprasta, ir valgyti be galo skanu. O dar bolivinių balandų ir avokadų salotos yra labai sveikos.
Gaminimo eiga
* Avokadą supjaustykite griežinėliais, ridikėlius – skiltelėmis, o vyšninius pomidorus – pusiau.
* Dubenyje sumaišykite ridikėlius su pomidorais. Pagardinkite aliejumi, actu, druska ir pipirais.
* Į lėkštę sudėkite salotų lapus, bolivines balandas, avokadą ir ridikėlius bei pomidorus.
* Sudėkite smulkintą fetos sūrį.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG