Ingredientai
Kaparėliai
1 v. š.
Česnako
1 skiltelė
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Kiaulienos nugarinės
200 g
Kaparėliai
1 a. š.
Porcijos: 1
Karštas patiekalas, kurio gaminimui sugaišite vos 10 minučių, – kiaulienos kepsneliai su parmezano sūriu. Pikantiško skonio jie patiks ieškantiems kiek neįprasto recepto. Iškeptus Kiaulienos kepsnelius apibarstykite tarkuotu parmezano sūriu ir kaparėliais.
Gaminimo eiga
* Krapus ir kaparėlius susmulkinkite. Česnako skiltelę sutarkuokite.
* Sumaišykite kartu su tarkuotu sūriu ir alyvuogių aliejumi.
* Kiaulienos nugarinę iš abiejų pusių apibarstykite druska ir pipirais.
* Ant kepsnelių sudėkite sūrio mišinį.
* Kepkite karšto oro gruzdintuvėje 200 °C temp. apie 10 min.
* Iškeptus kepsnelius apibarstykite tarkuotu parmezano sūriu ir kaparėliais. Papuoškite petražolėmis ir užberkite aitriųjų paprikų dribsnių.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG