Ingredientai
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Saliero lapkočio
1 vnt.
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Anties kaulų
1 vnt.
Česnako
3 skiltelės
Nesmulkintų juodųjų pipirų
1 a. š.
Vandens
3 l
Porcijos: 4
Antienos sultinys su daržovėmis – ir maistas, ir vaistas. Tinka tiek norintiems lengvos sriubos, tiek jaučiantiems peršalimo simptomus ar tiesiog norintiems sušilti. Prieš patiekiant antienos sultinį su daržovėmis pagardinkite druska, pipirais ir krapų šakelėmis.
Gaminimo eiga
* Daržoves stambiai supjaustykite. Antienos kaulus pasmulkinkite.
* Visus ingredientus sudėkite į prikaistuvį ir užpilkite šaltu vandeniu. Užvirkite ir nugriebkite putas. Virkite apie 1.5–2 val. ant nedidelės kaitros.
* Išvirusį sultinį perkoškite.
* Prieš patiekiant pagardinkite druska, pipirais ir krapų šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG