Ingredientai
Vištienos sparneliai
800 g
Kajeno paprikų
0.5 a. š.
Maltos paprikos
0.5 a. š.
Ciberžolė
0.5 a. š.
Maltų imbierų
0.5 a. š.
Džiovintų raudonėlių
1 a. š.
Maltas kuminas
0.5 a. š.
Obuolių sidro actas
1 v. š.
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Cukraus
1 v. š.
Petražolės
1 saujelė
Porcijos: 3
Jei laukia iškyla gamtoje, aštrių vištienos sparnelių receptas jums tikrai pravers. Marinuosite sparnelius valandą, o iškepsite per 15 minučių. Iškeptus aštrius vištienos sparnelius papuoškite petražolių lapeliais
Gaminimo eiga
* Vištienos sparnelius pagardinkite prieskoniais, actu, aliejumi ir cukrumi. Gerai išmaišykite. Marinuokite apie 1 val.
* Kepkite karšto oro gruzdintuvėje 180 °C temp. apie 15 min.
* Iškeptus aštrius vištienos sparnelius papuoškite petražolių lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG