Ingredientai
Jautienos kepsnio
200 g
Svogūnėlio
0.5 vnt.
Petražolės
1 saujelė
Kaparėliai
2 a. š.
Žaliųjų citrinų sulčių
1 v. š.
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Anakardžių
1 saujelė
Porcijos: 2
Jautienos tartaras – patiekalas ne tik gurmanams. Šį užkandį paruošite gana nesudėtingai. Puoškite jautienos tartarą krapų šakelėmis, apšlakstykite aliejumi.
Gaminimo eiga
* Jautienos kepsniui nupjaustykite plėves ir perteklinius riebalus. Supjaustykite smulkiais kubeliais.
* Susmulkinkite svogūnėlį ir petražoles. Sumaišykite su kapota mėsa ir kaparėliais.
* Viską pagardinkite žaliųjų citrinų sultimis, šaukštu aliejaus, pipirais ir druska. Išmaišykite.
* Berkite riešutų, pipirų. Papuoškite jautienos tartarą krapų šakelėmis, apšlakstykite aliejumi.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG