Ingredientai
Keptos vištienos
200 g
Keptų marinuotų paprikų
100 g
Didesnių svogūnų
0.5 vnt.
Marinuotų Chalapos paprikų
1 saujelė
Majonezo
1 v. š.
Tarkuoto sūrio
2 saujos
Tortilijos
3 vnt.
Petražolės
1 sauja
Porcijos: 2
Pietums – tortiliju suktinukai. Patiekalas greitai paruošiamas ir tikrai neatsibodęs. Iškeptus tortilijų suktinukus apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
Gaminimo eiga
* Vištieną susmulkinkite. Paprikas, svogūną ir Chalapos paprikas supjaustykite kubeliais.
* Įdėkite majonezo, saują tarkuoto sūrio. Pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.
* Ant tortilijų dėkite gautą įdarą ir suvyniokite. Supjaustykite griežinėliais.
* Sudėkite į kepimo skardą ir apibarstykite likusiu tarkuotu sūriu.
*Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.
* Iškeptus tortilijų suktinukus apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG