Ingredientai
Tokia azijietiška sriuba su antiena pradžiugins kiekvieną – ne tik be galo gardi, bet ir pažiūrėti patraukli. Išvirusią azijietišką sriubą su antiena papuoškite kalendros šakelėmis.
Gaminimo eiga
* Morką daržovių skustuku supjaustykite juostelėmis, svogūną pjaustykite šiaudeliais, kininį bastutį perpjaukite pusiau, aitriąją papriką susmulkinkite.
* Antienos krūtinėlės odelę įpjaukite ir dėkite kepti į šaltą keptuvę odele žemyn.
* Kepkite apie 6–8 min., kol odelė apskrus. Apskrudus odelei krūtinėlę apverskite ir supilkite antienos sultinį.
* Troškinkite apie 10 min. Ištraukite antieną.
* Į sultinį sudėkite virti makaronus, kininį bastutį, smulkintą aitriąją papriką, druską, sojų padažą ir cukrų.
* Antienos krūtinėlę supjaustykite griežinėliais.
* Į lėkštę sudėkite išvirtus makaronus ir daržoves. Šalia dėliokite juostelėmis pjaustytas morkas, smulkintus svogūnus, pjaustytą antienos krūtinėlę, užpilkite sultiniu.
* Sudėkite pjaustytus jūros dumblius ir papuoškite kalendros šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG