Ingredientai
Petražolės
1 saujelė
Krapai
1 saujelė
Kalendros
1 saujelė
Česnako
1 skiltelė
Aitriosios paprikos
1 vnt.
Baltojo vyno actas
3 v. š.
Alyvuogių aliejus
100 g
Kiaulienos sprandinė
300 g
Kalendrų lapelių
1 saujelė
Porcijos: 2
„Grill“ kiaulienos sprandinė – dar vienas receptas iškylai. Kol mėsa keps, pasigaminkite padažą. Kiaulienos sprandinę papuoškite kalendrų lapeliais.
Gaminimo eiga
* IKI žoleles pasmulkinkite.
* Žoleles, česnako skilteles ir IKI aitriąją papriką sudėkite į trintuvą. Pagardinkite druska, pipirais, actu ir alyvuogių aliejumi. Viską sutrinkite.
* IKI kiaulienos sprandinę pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais.
* Kepkite ant grilio iš abiejų pusių po 4–5 min.
* Iškeptą sprandinę pagardinkite čimičiurio padažu ir papuoškite kalendrų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG