Ingredientai
Natūralios pomidorų pastos
2 a. š.
Aitriosios paprikos
1 vnt.
Česnako
4 vnt.
Džiovintų bazilikų
1 a. š.
Aitriųjų paprikų dribsnių
1 a. š.
Druskos ir pipirų pagal skonį
0.5 a. š.
Obuolių sidro actas
3 v. š.
Aliejaus
100 ml
Kai norisi pikantiško ant griliaus keptos mėsos skonio, rinkitės aštrų marinatą kiaulienai. Marinato gamyba itin lengva – tereikia viską sutrinti. Paruoštą aštrų marinatą kiaulienai užpilkite ant mėsos ir marinuokite.
Gaminimo eiga
* Visus ingredientus sutrinkite trintuvu iki vientisos pastos.
* Paruoštą aštrų marinatą kiaulienai užpilkite ant mėsos ir marinuokite.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG