Ingredientai
Halumio sūris
200 g
Česnako
2 skiltelės
Petražolės
1 saujelė
Kalendros
1 saujelė
Alyvuogių aliejus
50 ml
Porcijos: 2
Jei dar nebandėte, paragaukite kepto halumio sūrio. Labai skanus vienas, gardu ir su salotomis. Keptą halumio sūrį dėkite į lėkštę ir apšlakstykite žolelių aliejumi
Gaminimo eiga
* Halumio sūrį supjaustykite riekelėmis.
* Trintuvu sutrinkite česnaką, IKI žoleles, prieskonius ir aliejų.
* Halumio sūrį kepkite ant grilio po 2 min. iš abiejų pusių.
* Apkeptą halumio sūrį dėkite į lėkštę ir apšlakstykite žolelių aliejumi.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG