Ingredientai
„Mantinga“ spurgų
3 vnt.
Zefyrai papuošimui
1 sauja
Juodasis šokoladas
100 g
Sviestas
80 g
Anakardžių
1 saujelė
Porcijos: 4
Spurgų ir zefyrų tinginys – kur kas įdomesnis desertas nei vien spurgos ar zefyrai. Saldus, gardus ir visiškai kitoks nei tradicinis tinginys. Sustingusį spurgų ir zefyrų tinginį apibarstykite smulkintais zefyrais.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA spurgas „Donuts“ ir zefyrus susmulkinkite peiliu.
2. Prikaistuvyje išlydykite šokoladą su sviestu ir sutirštintu pienu.
3. Šokolado mišinį sumaišykite su smulkintais zefyrais ir spurgomis.
4. Sudėkite į formą, išklotą sviestiniu popieriumi, berkite smulkintų riešutų ir dėkite į šaldytuvą 2 val. sustingti.
5. Sustingus tinginiui jį supjaustykite ir apibarstykite smulkintais zefyrais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG