„Grill“ kiaulienos iešmeliai išspręs pietų ar vakarienės klausimą. Vos 30 minučių pamarinavus jau galima kepti mėsą. Iškeptus kiaulienos iešmelius apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.

Gaminimo eiga

* Kiaulienos sprandinę IKI supjaustykite juostelėmis.

* Pagardinkite aliejumi ir prieskoniais, išmaišykite ir pamarinuokite apie 20–30 min.

* Marinuotą kiaulieną suverkite ant iešmelių.

* Grilio groteles patepkite aliejumi.

* Iešmelius kepkite ant grilio po 3–4 min. iš visų pusių.

* Iškeptus iešmelius apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais ir papuoškite petražolių šakelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

Atgal į Recetų receptai